MILENKOVIĆ Obrenovac
+3
zeljko
vule
siera
7 posters
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Intarder- Broj poruka : 3680
Datum upisa : 24.02.2013
Re: MILENKOVIĆ Obrenovac
Datum upisa : 21.02.2013
zeljko likes this post
siera- Admin
- Broj poruka : 28454
...da su im kamioni prelepi i uvek kao novi, istina je i svaka im cast na tome.
najsporiji- Broj poruka : 20858
Godina : 66
Baš je u fulu S500 jedino ne znam jel V8 ili ne
Mislim da nije v8,od 520ks bi trebala da je sa v8,ne znam da li ste im videli novog Volvoa,jbt bas ludilo izgleda.
Sotir- Broj poruka : 7026
Intarder likes this post
...da, na ovim novim mmodelima V8 motori idu od 520KS a kod najnovije ove super, ide od 530 KS.Jbg. dobri kamioni ali i dobre pare treba za njih.
Pre neki dan cuh da je neko ko ima skanije a radi sa gorivom i cistrnama u voznom parku, pricao je da ce da naruci skanije a pre neki dan je dobio 2 od 6 novih volvo kamiona i to samo zato sto se na skaniju ceka najmanje godinu dana, a volvo je vec jedan deo dobio i ukljucio u saobracaj, a 4 mu stizu vrlo brzo i sve to i za nesto manje para.
Nikakva greska jer su to zaista vrhunski kamioni bez obzira na proizvodjaca.Kazu vozaci iz te firme, da su novi aktrosi katastrofa po svim osnovama i da je taj gazda grdno pogresio sto je pre neku godinu kupio i dva aktrosa.
Ne vozim vise i ne znam samo prenosim utiske ljudi sa kojima sam nekada radio.
Pre neki dan cuh da je neko ko ima skanije a radi sa gorivom i cistrnama u voznom parku, pricao je da ce da naruci skanije a pre neki dan je dobio 2 od 6 novih volvo kamiona i to samo zato sto se na skaniju ceka najmanje godinu dana, a volvo je vec jedan deo dobio i ukljucio u saobracaj, a 4 mu stizu vrlo brzo i sve to i za nesto manje para.
Nikakva greska jer su to zaista vrhunski kamioni bez obzira na proizvodjaca.Kazu vozaci iz te firme, da su novi aktrosi katastrofa po svim osnovama i da je taj gazda grdno pogresio sto je pre neku godinu kupio i dva aktrosa.
Ne vozim vise i ne znam samo prenosim utiske ljudi sa kojima sam nekada radio.
Miletić ima i nove Volve i nove Scanie. Inače kod svih proizvodjača su ogromna čekanja za isporuke, kao da dele kamione džabe a oni u rangu 100000 €
Ne znam gde ste videli Skanije i Actrose kod te firme,vidjam ih svakog dana u rafineriji.
Sotir ::Ne znam gde ste videli Skanije i Actrose kod te firme,vidjam ih svakog dana u rafineriji.
...Bugarin Petrol V.Plana nije Miletic.
E,njih ne vidjam cesto,a Neso izvinjavam se moja greska i Miletic ima Actrosa,ili vise njih,setio sam se danas,mala kabina jedan zuti,ista takva i cisterna.
...ma samo opusteno Dragance, desi se i najboljima da po nekada pogrese. Bez sale, zaista vise nemam pojma ko sta ima od voznog parka i pamtim po malo ono sto sam nekada sretao po putu a kako to nije bilo bas skoro, stvarno pojma vise nemam iako volim da vidim lep i ocuvan kamion, ,ada se vise ne trudim puno da sve to i popamtim.
Sto kaze moj prvi komsija sa zadnje strane placa kada sam mu rekao u vezi necega, da ima vremena cika Rade a on ce meni: ne, nema vremena komsija, ni za sta nema vremena i mi to uglavnom pogresno izgovaramo.Da vidis cudo covek je u pravu a gura vec 92. godinu pa shodno tome tako se sve vise i ponasam.Ovde medju nama svojima napisem po nesto sto ja kao mislim, ispravno ili pogresno nemam pojma iako ja mislim da nije pogresno ali to je samo moje misljenje, mada ne sporim i kada svi drugi imaju drugacije misljenje niti se za to ljutim jer jbg. desava se najboljima da pogrese.
Nemam vremena da se ljutim, 'ocu da se salimo, zezamo i mislimo sto pozitivnije moguce u ova sasava vremena svakojakog ludila u koje nas svi redom sistematski uteruju.
Jedan je zivot i nazalost vreme vrlo brzo tj. cini mi se sve brze prolazi a reprize nema.
Da smo svi samo zivi i zdravi, sve drugo ce biti kako mora ili kako treba.
Sto kaze moj prvi komsija sa zadnje strane placa kada sam mu rekao u vezi necega, da ima vremena cika Rade a on ce meni: ne, nema vremena komsija, ni za sta nema vremena i mi to uglavnom pogresno izgovaramo.Da vidis cudo covek je u pravu a gura vec 92. godinu pa shodno tome tako se sve vise i ponasam.Ovde medju nama svojima napisem po nesto sto ja kao mislim, ispravno ili pogresno nemam pojma iako ja mislim da nije pogresno ali to je samo moje misljenje, mada ne sporim i kada svi drugi imaju drugacije misljenje niti se za to ljutim jer jbg. desava se najboljima da pogrese.
Nemam vremena da se ljutim, 'ocu da se salimo, zezamo i mislimo sto pozitivnije moguce u ova sasava vremena svakojakog ludila u koje nas svi redom sistematski uteruju.
Jedan je zivot i nazalost vreme vrlo brzo tj. cini mi se sve brze prolazi a reprize nema.
Da smo svi samo zivi i zdravi, sve drugo ce biti kako mora ili kako treba.
zeljko- Broj poruka : 13806
Godina : 45
...lep kamion i sva trojica svoje kamione cuvaju maksimalno dobro i ono mnogo vaznije, ne znam kako ali svi imaju posla i svi redovno menjaju vozila staro za novo, ali i uvecavaju svake godine svoj vozni park.
Ocigledno je u njihovom primeru da je transport ovde u Srbiji vrlo isplativ i da oni nemaju kubure sa vozacima zato sto ih verovatno dobro placaju, a ni jedan vozac nece da napusti dobru firmu.
Ocigledno je u njihovom primeru da je transport ovde u Srbiji vrlo isplativ i da oni nemaju kubure sa vozacima zato sto ih verovatno dobro placaju, a ni jedan vozac nece da napusti dobru firmu.
zeljko likes this post
Nemaju farove pod maskom ispod šoferšajne, ne valja ovo
Strana 2 od 2 • 1, 2
Strana 2 od 2
Dozvole ovog foruma: