Ralu Logistika
+2
zeljko
siera
6 posters
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: Ralu Logistika
Ovako ce Kristina, samo malo da izuci rad sa fullerom.
https://youtu.be/nBwO9shast8
Jasan mi je oblik rucice menjaca ali ne shvatam gde je prekidac i peraje za polovljenje, kakvi ludaci.
https://youtu.be/nBwO9shast8
Jasan mi je oblik rucice menjaca ali ne shvatam gde je prekidac i peraje za polovljenje, kakvi ludaci.
zeljko- Broj poruka : 13806
Datum upisa : 24.02.2013
Godina : 45
KristyScania likes this post
...ono sto ja mislim iz ovog snimka jeste da oni ljude vole te neke retro fensi kamione, ulazu mnogo u svu ovu opremu i jeste ovo vrhunski odradjeno, ali je za mene ovo zesca budalastina i verujem da je sve to zarad jedinstvenosti koju nema neko drugi.
Valjda im je to kao neka glavna fora u tom njihovom nadmetanju ko ce da ima sto razlicitiji kamion od drugih a uz to sa svim novim i stilizovanim delovima po zelji vlasnika.
Pretpostavljam jer to ne znam niti mogu da znam, da je polocinka na mestu okidaca ove imitacije vincesterke a obzirom da se ta puska repetira povlacenjem ove rucice ispod oroza napred nazad, da je to verovatno izvedba za spore i brze i kao sto rekoh, to ja tako mislim na osnovu ovoga sto se moze videti.Ko zna kako je to izvedeno mada mi je ova puska umesto fabrcke rucice menjaca cista glupost.
No ako taj neki lik tamo nosi ogromnu zmijurinu a sobom u kamionu a po neki i neke slicne azdaje, onda je ovo jos i najbezalenija stvar koja se tamo moze videti.
Valjda im je to kao neka glavna fora u tom njihovom nadmetanju ko ce da ima sto razlicitiji kamion od drugih a uz to sa svim novim i stilizovanim delovima po zelji vlasnika.
Pretpostavljam jer to ne znam niti mogu da znam, da je polocinka na mestu okidaca ove imitacije vincesterke a obzirom da se ta puska repetira povlacenjem ove rucice ispod oroza napred nazad, da je to verovatno izvedba za spore i brze i kao sto rekoh, to ja tako mislim na osnovu ovoga sto se moze videti.Ko zna kako je to izvedeno mada mi je ova puska umesto fabrcke rucice menjaca cista glupost.
No ako taj neki lik tamo nosi ogromnu zmijurinu a sobom u kamionu a po neki i neke slicne azdaje, onda je ovo jos i najbezalenija stvar koja se tamo moze videti.
najsporiji- Broj poruka : 20858
Godina : 66
Ma izmišljaju Ameri, nemam živce da gledam ove skalamerije truck 4 osovine a sedlo skroz na kraju šasije i to frigo
Datum upisa : 21.02.2013
Lepo je ovo sresti na putu pogotovu hladnjaca sa naboranim panelima, kosta dosta preko 100k. Ali sto kaze Nesa ima budalastina pogotovo sto su sami montirali dodatnu osovinu bespotrebno jer vuce hladnjacu a ne gradjevinske masine, krzno u enterijeru stvar ukusa a rucica menjaca u obliku puske vec nema mozga.
Ali najvise sam okacio klip zbog cure koja cepa fullera, mada ova izgleda kao da bi se pobila sa muskarcima u kafani
Ali najvise sam okacio klip zbog cure koja cepa fullera, mada ova izgleda kao da bi se pobila sa muskarcima u kafani
zeljko- Broj poruka : 13806
Godina : 45
siera likes this post
...svaka cast Kristini, devojka je stvarno pravi vozac i bas mi je milo zbog toga i nje sto joj se ispuno devojacki san.
Ko zna, jednog dana mozda zapali i preko bare, sad' ima direktan let a i tamo treba vozaca pa zato nikad' ne reci nikad' jer se nikad' ne zna sta nosi dan a sta noc.
Ko zna, jednog dana mozda zapali i preko bare, sad' ima direktan let a i tamo treba vozaca pa zato nikad' ne reci nikad' jer se nikad' ne zna sta nosi dan a sta noc.
najsporiji- Broj poruka : 20858
Godina : 66
I ovaj avion za Čikago dobar za vozače 3 nedelje u kamionu pa jedna kući
KristyScania- Broj poruka : 424
Datum upisa : 17.04.2013
Sotir likes this post
Aaaa lepo lepo extra. Uredno čisto.
Znači onaj MB ide na prodaju verovatno
Znači onaj MB ide na prodaju verovatno
Zasad taj stari vozaju samo po Srbiji, ali i ja mislim da će brzo na prodaju da ide.
Kako si zadovoljna uslovima rada?Na koji nacin funkcionise posao,koliko ima cimanja oko posla,kakvo vam je odrzavanje,da li si koliko toliko zadovoljna zaradom,jel u okviru velike vecine domacih firmi sa hladnjacama?
Sotir- Broj poruka : 7026
Nije legalna ali ih koriste još koje kuda. Juče sipah u LV ad blu 0,84€ lit
Meni je u Ralu sasvim dobro, nigde nije sjajno, pa ni ovde, ali može se. Plata je slična kao i kod drugih koji rade sa hladnjačama, i ono što mislim da je bolje je to što mi imamo i fiksni deo na račun koji se ne odbija. Najviše vozimo lekove, lako za vožnju, uglavnom nema termina, nema zamene paleta. Komunikacija je ok i sve je opušteno i stvar dogovora. Jedino to održavanje je malo problematično, ali od Nove Godine će biti nekih izmena u tehničkoj službi, pa se nadam da će biti bolje.
Dpf filter na tom starom Mercedesu je jednom već čišćen otkad je ovde u Srbiji, pošto je on poslat iz hrvatskog Ralua, da se ovde malo vozi, pa na prodaju. I onda je tu došlo do nekih nesuglasica i odlučeno je da se kamion ne popravi.
Dpf filter na tom starom Mercedesu je jednom već čišćen otkad je ovde u Srbiji, pošto je on poslat iz hrvatskog Ralua, da se ovde malo vozi, pa na prodaju. I onda je tu došlo do nekih nesuglasica i odlučeno je da se kamion ne popravi.
Nisam razumeo,da li sa velikim kamionima radite i domace trziste?
Ne znam da kažem koliko i kakvih kamiona rade domaće trziste.
Kakvi su ti prvi utisci sto se tice ovakvog jednog modernog kamiona,vozila si i prethodnu seriju,zar ne?Moze neko poredjenje?
Moderno savremeno sve extra. Verovatno se i lepo vozi
Ja nisam baš adekvatna da nešto mnogo kažem o Manu bilo kom, jer ove stare verzije sam vozila tri ture po Evropi, a nove sam vozila ovaj i još jedan samo tu po Srbiji na istovare.
Nove Manove imamo u tri serije, ovaj na slici je iz prve serije, prešao je 217000km do sada. Ima 470ks, zadnja serija je 480ks i oni su se bolje pokazali.
Kabina je sva u nekim tamnim bojama, mala, niska, ja sa svojih 165cm visine, kada ustanem imam 10cm iznad glave i to je to. Police iznad vetrobrana su male, oko kreveta nisu ni police, nego mreže, najviše novine da se stave. Ovo je nova hladnjača, pa nisam stekla taj utisak, kolege kažu da je zvučna izolacija lošija nego na Mercedesu i da se mnogo više čuje hladnjača. Žale se i da je leti teško ohladiti, zimi teško ugrejati kabinu zbog loše izolacije. Fabričke zavese jedva idu po šinama, mnogi menjaju te zakačaljke ili cele zavese. Krevet je širok i deluje udobno. Sedišta su udobnija nego kod starih verzija. Ima veliki frižider, zamrzivač nema.
Ja bih rekla da je stara šestica bila startnija i bolje išla po brdima. Zadnja serija starih šestica, od 470ks i svi ovi novi jako puno ad blue troše. Retarder je ostao sjajan i na novoj verziji.
Nisam taj novi nešto puno vozila da bih mogla bolje da opišem. Više sam opisala kabinu nego vožnju.
Nove Manove imamo u tri serije, ovaj na slici je iz prve serije, prešao je 217000km do sada. Ima 470ks, zadnja serija je 480ks i oni su se bolje pokazali.
Kabina je sva u nekim tamnim bojama, mala, niska, ja sa svojih 165cm visine, kada ustanem imam 10cm iznad glave i to je to. Police iznad vetrobrana su male, oko kreveta nisu ni police, nego mreže, najviše novine da se stave. Ovo je nova hladnjača, pa nisam stekla taj utisak, kolege kažu da je zvučna izolacija lošija nego na Mercedesu i da se mnogo više čuje hladnjača. Žale se i da je leti teško ohladiti, zimi teško ugrejati kabinu zbog loše izolacije. Fabričke zavese jedva idu po šinama, mnogi menjaju te zakačaljke ili cele zavese. Krevet je širok i deluje udobno. Sedišta su udobnija nego kod starih verzija. Ima veliki frižider, zamrzivač nema.
Ja bih rekla da je stara šestica bila startnija i bolje išla po brdima. Zadnja serija starih šestica, od 470ks i svi ovi novi jako puno ad blue troše. Retarder je ostao sjajan i na novoj verziji.
Nisam taj novi nešto puno vozila da bih mogla bolje da opišem. Više sam opisala kabinu nego vožnju.
Sotir likes this post
Ako bi birao Mercedes ili Man lično Mercedes mada nemam nikakvo iskustvo ali to je neko moje gledanje
Ja Mercedesa vozim po sopstvenom izboru, mogla sam da dobijem i Mana sličnog tom na slici, ali nisam htela. To je sledeće, pošto više ni u Zagrebu, ni ovde ne kupuju Mercedese.
Razlog Kristina nabavna cena i ništa drugo, mada će im se to u exploataciji obiti o glavu.
Pocrkalih mladih i novih Manova koliko hoćeš
Pocrkalih mladih i novih Manova koliko hoćeš
Sotir and KristyScania like this post
Strana 2 od 2 • 1, 2
Strana 2 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu