Autotransport Kraljevo
3 posters
Strana 1 od 1
siera- Admin
- Broj poruka : 28455
Datum upisa : 21.02.2013
Re: Autotransport Kraljevo
Skoro je kroz BG prosao crveni Fap 1620,vidi se u pozadini trece slike. A i sleperi su im u zadnje vreme aktivni kroz moj kraj,ali ne verujem da ih puno ima. Kolika je ta firma nekad bila.
zeljko- Broj poruka : 13806
Datum upisa : 24.02.2013
Godina : 45
Imam kod kuce dvd o Autotransportu, imaju snimci kamiona na turama po iraku. Snimci garaze posto je napravljena. Ima svasta nesto. Inace otac mi radi u Autotransportu od 1976. godine. Imaju Volvo autobus koji je za 5-6 godina presao preko milion kilometara.
gorance- Broj poruka : 204
Datum upisa : 12.11.2013
Godina : 36
Ako možeš da izvadiš neki od tih snimaka postavi preko You Tube da vidimo šta je u pitanju
Baš sam juče pričao sa jednim čovekom koji je radio u teretnom saobraćaju u Autotransportu. Kaže da je nekada dok su bili jaka firma u teretnom bilo preko 360 kamiona. Valjda su oni bili druga ili treća firma po broju kamiona u SFRJ.
Ma strasna firma, crvene Rabe, Mercedesi,Magirusi su isli negde do 2002. godine i onda su nestali preko noci.
zeljko- Broj poruka : 13806
Datum upisa : 24.02.2013
Godina : 45
Imam kod mene film o Autotransportu. Film je iz vremena kada je rađena njihova garaža u Adranima na izlazu iz Kraljeva. Snimani su njihovi kamioni po Iraku, neznam gde sve nisu vozili. Nikako da ubacim taj film na YOUTUBE pa da ga okačim na forum. Moj tata radi u Autotransportu od 1976. godine. On i još jedan njegov kolega su trenutno najstariji radnici. Tatin dobar prijatelj (sada je u penziji) je radio u teretnom kod njih pa je posle prešao u putnički. Taj njegov prijatelj je dok je bio u teretnom otišao na turu do Iraka, i od dnevnica sa te ture kupio u Zastavi u Kragujevcu novu Fiću.
Bilo nekad, daj to da vidimo te snimke
Dok ne dođem do nekog laptopa ili kompjutera ništa od toga. Ja nemam internet sem na telefonu. Zato i ne ubacujem slike. Preko telefona samo mogu da nešto napišem na forumu i ništa više. Čim mi se bude ukazala prilika ubaciću taj film. Što kaže moj tata šta je ta firma bila nekad a šta je sad.
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu