Milsped,Beograd
+5
vule
najsporiji
stralis3
siera
zeljko
9 posters
Strana 2 od 3
Strana 2 od 3 • 1, 2, 3
zeljko- Broj poruka : 13806
Datum upisa : 24.02.2013
Godina : 45
najsporiji likes this post
Re: Milsped,Beograd
...lep kamion ali nema spoljasnje retrovizore.Zakasis negde retrovizor mozes na nosac i neki drugi da se snadjes do firme ili servisa, ovde ako ode kamera em je skupa em mozes da se slikas sa daljim nastavkom voznje.Pride lako moze da se ocesa i cela strana , a malo mi nelogicno deluje da su spolja ostala dva retrovizora koja nadgledaju stanje oko desnog tocka i ispred prednjeg branika na vozilu.Po meni to mu dodje kao neka potpuno bespotrebna inovacija.
Da su spolja levo i desno kamere sa IC senzorom pa i da razumem da je to dobra inovacija, ovako mi se to ne svidja a i ne znam kako se to ponasa po jakoj kisi ili po magli odnosno snegu i mrazu.
Da su spolja levo i desno kamere sa IC senzorom pa i da razumem da je to dobra inovacija, ovako mi se to ne svidja a i ne znam kako se to ponasa po jakoj kisi ili po magli odnosno snegu i mrazu.
najsporiji- Broj poruka : 20858
Godina : 66
Meni izgleda kao glava bez usiju .
Sotir- Broj poruka : 7026
Kažu da je odlično vidljivo
Datum upisa : 21.02.2013
Isto kazu i da je robija naterati ga u rikverc na rampu,zasto,ne znam.
Sotir ::Isto kazu i da je robija naterati ga u rikverc na rampu,zasto,ne znam.
...verovatno zbog onog naviknutog osecaja za proporciju i prostor koji nije isti sa spoljasnjim i unuztrasnjim ogledalom, mada je sve to stvar navike Dragance.Onaj ko ume da to tera nazad znace i sa jednim i drugim, oni koji imaju problem a takvih nije bas malo bez lazne skromnosti, oni ce imati problel i da imaju kamere na zadnjem delu prikolice.Nista dok se ne otvore vrata i izbaci glava a prethodno licno proveri gde ce prikolica morati da prodje i da se parkira.Ja to samo onako sa strane.
Znači u pitanju je rasudjivanje?
...ma jok Rade, ja ne bih rekao tako i u pitanju je samo stvar navike i nista drugo.Licno sam i dalje za spoljasnje retrovizore.
Tolika elektronika na kamionima i prikolicama a niko da se seti da ugradi jednu sirokougaonu kameru na zadnjem delu prikolice sa kojom i u mrklom mraku vidis nazad kao po danu.Najbolja stvar koja je potrebna vozacu i kao pomagalo je mnogo bolja od ovog unutrasnjeg retrovizora.
Tolika elektronika na kamionima i prikolicama a niko da se seti da ugradi jednu sirokougaonu kameru na zadnjem delu prikolice sa kojom i u mrklom mraku vidis nazad kao po danu.Najbolja stvar koja je potrebna vozacu i kao pomagalo je mnogo bolja od ovog unutrasnjeg retrovizora.
Te kamere nazad nemaju skoro nikakve efekte sem kad su 100% čiste. Ostalo je skoro pa ne upotrebljivo
Mulj šped
Ko su im vozači ?
Ko su im vozači ?
Nasi su vozaci ali mi se ne javljaju(parkiraju se preko puta mene), njima Milsped kupio nove kamione a ja u polovnom Volvou, nisam im nivo.
zeljko- Broj poruka : 13806
Godina : 45
zeljko ::Nasi su vozaci ali mi se ne javljaju(parkiraju se preko puta mene), njima Milsped kupio nove kamione a ja u polovnom Volvou, nisam im nivo.
...ma ko zna zasto je to dobro a cesto puta je i bolje sto je to tako.Dovoljno je samo da im u sebi pozelis srecan put i postavis i ti njih u nivo vazduha sto znaci NE VIDIS IH i cao.
Zeljko druze moj, pametan si covek ali zapamti, nikada se nikome i ni za sta u zivotu nemoj pravdati jer svako ima pravo da misli sta god hoce i o tebi i o svemu ostalom, naravno da jednako pravo imas i ti i sve dalje je za mars bre u tri lepe p..ke materine bez daljih objasnjenja.
Ko od takvih hoce da ti se javi i hoce korektan odnos sa tobom, naravno da mozes i ti sa njim' a ko nece, ma sirok mu put i nit' ti takav treba niti takvom' trebas.
Daleko bilo da na taj neki ponizavajuci nacin gledaju na tebe ili ljude oko sebe, tek takvi ti nadam se ni za sta nisu potrebni.
siera- Admin
- Broj poruka : 28454
...ko zna gde se sve i na koji nacin prostire imperija zvana Milsped.Ikonic je na najbolji nacin unovcio svoj nekadasnji polozaj a narocito tadasnji polozaj njegovog strica ili ujaka, ne znam tacno samo znam da se ta imperija ekstremno brzo prosirila zahvaljujuci bliskoscu sa vlastima.
Ista je prica i sa Neltom i ta dvojica nekadasnjih udbasa napravise cudo.
Ista je prica i sa Neltom i ta dvojica nekadasnjih udbasa napravise cudo.
...lapa slika ali da pitam sta se desava sa tim Milspedom, znam da im logistika i dalje radi odlicno ali sta je sa drumskim transportom?
Rade i dalje, sad su deo transporta okrenuli ka Rusiji
Neso,par njih sa kojima sam radio su otisli u Sloveniju da rade za milsped na Ljubljana table,posle par godina jedan broj njih je otisao u Nemacku da voze na Miinhen tablice,rade uglavnom razvoz po svabiji po fabrikama automobila,kazu mi da je posao jos vece forsiranje,ali je i zarada bolja,jbg,svabija je i dalje najjaca privredna sila na starom kontinentu i verovatno ce to uvek i ostati.
...izgubio sam Milsped iz vida ali se slazem da si u pravu za Nemacku zato sto i ja mislim da ce Nemacka i pored forsiranja Poljske, ostati ekonomska sila u zapadnoj Evropi.Nemci su valjda nauceni kroz generacije a mozda i po genetici, da budu precizna i vrlo tacna nacija u svemu.Svaka im cast.
zeljko likes this post
Nisam znao da imaju i takve prikolice
Jos dok sa radio kod njih je bila jedna takva na minhen tablice i vukao ju je jedan Actros mp4 sa big spejs kabinom,verovatno je to isti ovaj kog sam video,ali ga nisam slikao.
Strana 2 od 3 • 1, 2, 3
Strana 2 od 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu