Grade Trans Čačak
+7
Sotir
Miodrag
danilosin
zeljko
vule
stralis3
rade 1993
11 posters
Strana 3 od 4
Strana 3 od 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Grade Trans Čačak
...ne znam koliko kamiona ima ( to Rade zna ) ali koliko ih srecem po putu pa i ovde kod mene u gradu, cini mi se da vlasnik ima poprilican broj vozila.Skanija i man su novine u njegovom voznom parku obzirom da sam mislio da ima samo volvo u voznom parku.Koliko sam mogao da vidim u ovom mesecu na putu ka Uzicu, Eurosild ima sve vise novih skanija a imaju prilicno "sareni" vozni park.
najsporiji- Broj poruka : 20858
Datum upisa : 24.02.2013
Godina : 66
Sad se kupuje ko ponudi šta jeftinije u nekom momentu, pa onda konkurencija tegovaca izmedju sebe da bi pridobili nekog potencijalnog kupca opet ode malo niže sa mekom cifrom i to je to. Onaj FM nisam vidjao
Datum upisa : 21.02.2013
....ovaj fm sam video a cini mi se da samo Grade i Spale imaju ovakve FM na CA tablama.Juce videh Spalov FM na obilaznici.
Ja ga prvi put vidim, inače to teško pokupiti ko šta ima kupio prodao to je svaki dan nešta novo
.....ovih dana sam nesto malo na putu pa vidim veoma veliki broj novih vozila kod domacih prevoznika a narocito poprilican broj novih skanija cak i na kiperima, kao da ih dele dzabe ili ih daju sa subvencijama.Nista mi tu nije jasno.Inace sam juce u oba smera sreo nekih 5-6 kamiona sto sa nazivom Dragicevic a dva i sa natpisom Bird transport.Koliko kamiona on ima u p.m.?Vidim da je Sasa iz STS transa kupio nove skanije pa se pitam da li svi ti zaista imaju toliko para ili je nesto drugo u pitanju narocito ako se zna koliko kosta jedan novi komplet?
Sve je to lizing kredit na 7 godina itd itd pa ono što je otplaćeno guraju ove druge, grejs periodi do godinu dana itd. Ima tu i para sa strane pod plaštom domaćih firmi
....sta god da je u pitanju to je Rade ozbiljno velika cifra i za slicne prevoznike napolju a ne kod nas ili mozda samo ja to tako mislim, mozda ovi nasi imaju vise para od onih napolju.Sve je moguce ali je meni i dalje neverovatno da neko danas u cugu pazari desetak novih kompleta ili dvadesetak novih kiper kamiona najnovije generacije.Ili tu neko pere neke pare ili ima siguricu od posla ili pak radi za racun drzave ali za veliku lovu pa mu je to sigurica da udje u bilo koju nabavku kamiona.Otkud'znam, samo tako razmisljam ali kada vidim broj novih vozila sa nasim tablma na putu, ne mogu a da se ne zapitam da li je u pitanju znanje , hrabrost ili nesto trece kod takvih vlasnika tih vozila ili su samo takvi zakoracili u ovo novo zlatno doba kojim nam svakodnevno ispiraju mozak preko medija. 'ebem li ga sta je u pitanju?
Kiperi idu na varijantu sigurnog posla ima tu poznatih imena koja nisu vidljiva javno, kod hladnjača opet vezano za posao ali pare iz inostranstva a firma domaća i jbg
...za kipere mi je jos i jasno jer je u toj prici prvi "nogu povukao" vec cuveni domaci kralj secera kako ga zovu , kupovinom onih stotinak ili dvesta novih kompleta volvo kipera.To mi je jos i jasno narocito sto sam imao prilike da citam pre par godina, taze objavljen tender za prevoz kamena iz Despotovca do Svilajnca i nasipanje seoskih puteva i prilaznih puteva njivama u selima nase opstine.Smesno da smesnije ne moze biti kada procitas uslove tendera i samo smo prokomentarisali da jedino nisu stavili sliku Dragana Breze koliko je po svemu to bio tendenciozno i precizno narocito u finansnijskom delu, napisan i objavljen tender za taj posao.Zato mi je to i jasno i smesno ali ovo u medjunarodnom transportu o ovim kamionima i milionima, e to mi jos nije puno jasno a i ne treba jer necu da zamaram mozak i tim glupostima.
siera- Admin
- Broj poruka : 28454
zeljko likes this post
siera- Admin
zeljko likes this post
siera- Admin
Bacio se čovek u autobuse
Malo kasno vidim post, ja ne poznajem vlasnika ali rekao bih da je gladan posle svega ostalog sto ima. Nema autobusa po Srbiji, samo je on jos falio, poserem mu se u autobus.
zeljko- Broj poruka : 13806
Godina : 45
Navodno oće da se reši kamiona...
Sad nemam pojma, valjda zna šta hoće
Sad nemam pojma, valjda zna šta hoće
Strana 3 od 4 • 1, 2, 3, 4
Strana 3 od 4
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu